bilka

Смрадлика

2.00лв.

Информация

Смрадлика (Тетра) – 30 гр.

Смрадликата помага при: вагинални заболявания, възпаление на венци, кожни заболявания и хемороиди.

Начин на приготвяне: 100 гр. От билката се вари  в 1 л. вода около 3 мин. Прилага се само външно!

Описание

Смрадлика (Тетра) е една от билките със силно изразен антибактериален ефект. Лечебната мощ на растението е познато от хилядолетия, тъй като лекува дори т.нар. вълчи рани (ухапвания от хищници).

Неслучайно билката, която е един от най-мощните антисептици в природа, се препоръчва горещо на родилки. Промивките с нея спомагат за по-бързо зарастване на раните и минимизира риска от влагалищни възпаления след раждане.

Действието на смрадликата е чудотворно и след направена епизиотомия, тъй като след интервенция баните с билката облекчават значително болката на зашитото място и неприятно чувство от опъването от конците.

Смрадлика се препоръчва дори и от гинеколозите, тъй като качествата на тази билка са признати от съвременната медицина.Тя успокоява възпалителните процеси не само по повърхностния слой на кожата, но и такива, които засягат по-дълбоките пластове.

Вълшебната смрадлика ще ви избави от неприятните симптоми на пародонтозата, херпеси, афти, хемороиди или косопад.Чудотворното си антибактерицидно и антимикробно въздействие, тетрата дължи на изобилието от влизащите в състава и танини и дъбилни вещества.