bilka

Родопски букет

5.00лв.

Информация

Родопският букет – 100 гр.

Родопският букет съдържа: Мурсалски Чай, Червен Риган, Жълт Кантарион, Мента, Мащерка, Малина, Шипка и Борови Връхчета.

Начин на приготвяне:  1 супена лъжица от билките се вари 5 мин. в 0.5 л. вода. Пие се 3 пъти дневно.

Описание

Родопският букет от билки подсилва имунната система и ободрява умствено и физически. Чаят от тези билки забавя клетъчното стареене и има болкоуспокояващ, противовъзпалителен ефект и възпрепятства пагубното окисляване за клетките.

Мощният родопски букет е превенция срещу високо кръвно налягане, мозъчен инсулт, инфаркт, чернодробни заболявания, диабет, висок холестерол, менструални болки, болки в мускулите, регулиране на кръвно, сърдечни заболявания, бронхит, умора и анемия. Подобрява мозъчна дейност и настроението и е силен стимулант на мъжката потентност.

Букета от билки е богат и незаменим при заболяване на простатата и трудно уриниране, разширени вени, понижен имунитет или кръвотечения. Да не забравим, че тази чудна отвара се използва и като тоник за коса, за подобряване на растежа на косата и спиране на косопада.

Редовната консумация на чай от родопски букет ще ви избави от паническо разстройство, страхова невроза и мъчителното главоболие. При лечение на депресивни състояние е научно доказано, че билките  подобряват настроението, в следствие повишаване производството на хормона на щастието – серотонин.

Също така билките предпазват от язва, варикозни вени, хемороиди, бронхит, астма, гадене и повръщане, жлъчнокаменна болест, цистопиелонефрит, регулиране на менструалния цикъл, подпомагат и подобряват пропускливостта на капилярите и стимулира образуването на червени кръвни телца. Букета от родопски билки ще активизира кръвта да се обнови и пречисти.