bilka

Мурсалски Чай

3.00лв.

Информация

Мурсалски Чай – 20 гр.

Мурсалският Чай подсилва имунната система. Ободрява умствено и физически. Превенция срещу високо кръвно налягане, мозъчен инсулт, инфаркт, чернодробни заболявания. Предпазва от появата на ракови клетки. Незаменим при заболяване на простатата и трудно уриниране. Мощен антиоксидант. Стимулант на мъжката потентност.

Начин на приготвяне: в 300 мл. вода се поставят 1-2 стръкчета чай, вари се на слаб огън 1-2 мин., след това се задушава за около 5 мин. Пие се горещ, за предпочитане подсладен с пчелен мед.

Описание

Лечебните свойства на мурсалският чай са известни и едва ли има човек, който не е чувал за природния еликсир. Това е една от най-удивителните лечебни билки, които се срещат по нашите земи.

Благодарение на специфичните и напълно натурални вещества, които се съдържат в мурсалския чай, действието му е изключително благотворно за здравето. Благодарение на действието на известния и като пирински чай, можем да поддържаме здравето си и да се спасим от редица здравословни проблеми.

Според старите билкари, всеки който използва редовно тази уникална билка, не изпитва никога дискомфорт от главоболие, ставни проблеми, високо кръвно, респираторни проблеми, проблеми с бъбреците и ендокринната система.

Свойствата на мурсалския чай граничат със свръхествественото и невъзможното. Счита се, че билката е способна да победи дори рак. Наричат го българската виагра, заради положителния и ефект върху мъжката потентност.

Невероятните лечебни качества на мурсалския чай се дължат на съдържащите се в него флавоноиди и 22 елемента, между които микроелементи желязо, мед, кобалт, селен, цинк, и макроелементи калций, калий, натрий,магнезий, и др.

Мурсалският чай помага при белодробни проблеми, действа успокояващо при бронхити астма, бъбречни заболявания, чернодробни заболявания, простудни заболявания, успокоява нервната система, действа тонизиращо и имуностимулиращо, антианемично, понижава кръвното налягане и намалява риска от инфаркт и инсулт, премахва солите на тежките метали и радиоактивни вещества от тялото, препятства развитието на някои ракови клетки, забавя процесите на стареене, благодарение на действието на мощните антиоксиданти, подобрява работата на храносмилателната система, предпазва от появата на атеросклероза, чудесно въздействие върху пикочно-половата система.