bilka

Котешка Стъпка

2.00лв.

Информация

Котешка Стъпка – 30 гр.

Билката Котешка Стъпка помага при: туморни образувания, нервно успокояваща, регулира сърдечната дейност, стомашни и чревни болки, главоболие, безсъние, високо кръвно налягане.

Начин на приготвяне: 1 чаена лъжица се залива с ½ литър вряла вода (оставя се да кисне 2 часа). Пие се по 1 ракиена чаша преди 3 пъти дневно.

Описание

Котешката стъпка е обект на задълбочени научни изследвания, които доказват по безспорен начин силата на тази билка.

Котешка стъпка има успокояващо действие, подобрява артериалната проходимост, нормализира кръвното налягане, прилага се за лечение на гинекологични заболявания, мастопатия, миома, камъни в бъбреците, цистит, гастрит, паркинсон, кожни заболявания (бемки, брадавици, себорея, пърхот, екзема, кокоши трън, мазоли, повърхностни рани и т.н.), помага при инконтиненция на урина, полезна е за диабетици.

Полезното въздействие на ченовръх или див босилек, както е известна още билката, се дължи на високото съдържание на магнезий. Този минерал се съдържа под формата на естествени кристалчета.

Чай от котешка стъпка, ще ви помогне бързо и безболезнено да изхвърлите камъните в бъбреците. Билката се използва още при цестит и за спиране на нощното напикаване, което често идва от проблеми с бъбреците.

Също така котешката стъпка има способност да регулира кръвната захар и дава добри резултата при болни от диабет. Изисква се единствено постоянство и търпение, за да се стигне до трайно овладяване на нивата на кръвната захар до стабилни стойности.