bilka

Живовляк

2.00лв.

Информация

Живовляк – 30 гр.

Билката живовляк действа отхрачващо, лекува простуда, кашлица, диария, жълтеница, хемороиди, киселини в стомаха, гнойни рани, укрепване на венците.

Начин на приготвяне:  1 супена лъжица се заливат с  500 мл. вряла вода, кисне 2 часа. Пие се по 1 винена чаша 4 пъти  на ден.

Описание

Ако страдате от стомашни жлъчни и чернодробни заболявания, нарушено храносмилане,  стомашни болки, неразположения, киселини и газове, язва и гастрит, живовляка е вашето спасение.

Освен това билката ще ви избави и безплодието, тъй като влияе при проблемното зачеване еднакво добре при мъжете и жените.

Считаният за плевел живовляк е една от малкото билки, регулиращи нивата на кръвната захар, което го прави изключително подходящ за прием от болните от диабет.

Чаят от живовляк е мощно средство, използвано в битката за отказване на цигарите. Съдържащите се в него танини, помагат на пушача да се пребори с никотиновата зависимост.

Тази билка е незаменима за всички пушачи, не само заради своето полезно действие, а защото помага и при белодробни възпаления като кашлица и бронхит.

Много бивши пушачи споделят, че благодарение на вълшебния чай от живовляк, са успели завинаги да скъсат със своя вреден навик.