bilka

Бъзак

2.00лв.

Информация

Бъзак – 50 гр.

Билката Бъзак помага при: Бронхит, кашлица, високо кръвно, трудно уриниране, рак, заболяване на ноктите от гъбички.

Начин на приготвяне:  1 супена лъжица се залива с 400 мл. вряща вода – кисне 1 час. Пие се по 1 винена чаша 4 пъти дневно.

Описание

Билката бъзак е безценен лекове, които може да откриете в природата. Това природно чудо е източник на здраве и лек за различни здравословни проблеми. От него може да използвате с лечебна цел плодчета, цветовете и кората на стъблото.

Сок от изключително полезните плодове на бъзака е лек срещу ревматизъм, ишиас и невралгия. Използвайте го и за да стимулирате имунната дейност. Билката е перфектно средство за отслабване и изхвърляне на излишната течност от тъканите.

Бъзака е безценно противораково средство. Макар, че звучи невероятно разказите на пациенти, диагностицирани с рак, доказват лечебните и свойства при рак. Именно този лек е върнал към живота десетки пациенти, болни от това коварно заболяване.

Плодчетата на бъзака влияят положително и върху имунната система, помагат при високо кръвно, хроничен гастрит или язва, болки и камъни в бъбреците, диабет, жлъчка и е спасение при една от женските неволи – миомата.